Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img
Home / КЛЮКИ / Помните ли бизнесменът Ники Пилето, който се прочу с контрабанда на пилешки бутчета- вижте само каква жена има (СНИМКА)

Помните ли бизнесменът Ники Пилето, който се прочу с контрабанда на пилешки бутчета- вижте само каква жена има (СНИМКА)

loading...

Собственикът на култовата софийска кръчма „Голдън Неро” в кв. „Иван Вазов” Николай Методиев, известен с прякора си Пилето, се оказа голям кавалер към любимите си жени.

Баровецът, който се прочу с контрабандата с пилешки бутчета и закупуването на огромни апетитни имоти, вкъщи бил по-мек от памук. На жена си и малката си дъщеричка, Методиев не отказвал нищо и не давал и косъм да падне от главите им. „Всяко тяхно желание за мен е закон”, не крие от приятелите си милионерът.

ники пилето

Преди дни, репортер на „Таблоид” засече семейството, тръгнало на детски рожден ден в столичния квартал „Павлово”. Пилето паркира внимателно черния Мерцедес с номер 4488 близо до заведението, в което бе купона, а после помогна на жена си и дъщеря си да слязат от колата.

И двете му красавици бяха облечени като принцеси – половинката му със стилно елегантно палто, а русите й коси бяха фризирани по последна мода. Малката пък бе в модна яркочервена дрешка с актуална клош кройка и развеселено припкаше около майката и таткото. Жената на Пилето носеше огромен букет, явно предназначен за майката на празнуващото хлапе.

Ники пък бе издокаан в обичайните си тесни дънки и черно кожено яке. Макар и вече не толкова млад, Методиев продължава да е с фигура на кльощав юноша.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • stumbleupon
  • Reddit

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *